Az árak tájékoztató jellegűek, állapotfelmérést és radiológiai és klinikai vizsgálatot követően pácienseink kezelést megelőzően egyedi árajánlatot és kezelési tervet kapnak. Érvényes 2023.05.15-től.

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk

Rendelőnkben kizárólag megbízható forrásból származó, kiváló minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek mindenben megfelelnek a legszigorúbb Európai minőségi követelményeknek. Így tudunk az emberi szervezetet maximálisan kímélő fogászati beavatkozásokat végezni.

Rendelőnkben orvosaink a legmodernebb eszközök segítségével és prémium kategóriás anyagok felhasználásával fogják elérni az Ön által kívánt végeredményt. Minden nálunk készült fogpótlásra 2 év teljes körű garanciát vállalunk, míg az általunk használt implantátumokra, pedig gyártó cégek „life time” garanciát vállalnak. A garancia feltételeiről érdeklődjön orvosainknál.

1. Konzultáció

Klinikai vizsgálat és képalkotó felvételek után kitűzzünk egy célt: például egy természetes hatású gyönyörű mosolyt vagy hiányzó fogak pótlását– melyre kap egy személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot.

2. Kezelés

Szakértő orvosaink egy előre egyeztett időpontban fogadják Önt, hogy megvalósítsák a kezelési tervben foglaltatakat. A fájdalomtól nem kell tartania, a kezelések helyi érzéstelenítésben történnek.

3. Utókezelés

A rendszeres visszarendelés, fogkő eltávolítás és kontroll, kulcsfontosságú része, a hosszan tartó sikeres kezelésnek.

Scroll to Top